Ruilen en retourneren
Je hebt het recht om je bestelling of een product tot 14 dagen na ontvangst terug te sturen. Kosten voor het terugsturen zijn voor de koper.
Het product moet binnen 14 dagen na het terugsturen aanmelden bij ons terug zijn. Je krijgt dan binnen 14 dagen na ontvangst van het terugsturen uw aankoop bedrag terug gestort op je rekening.
Alleen de kosten voor het terugsturen zijn voor eigen rekening. Het is verstandig om tijdens het terugsturen gebruik te maken van een track en trace-code.
Als je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product in de originele staat en verpakking aan Hamster Sweets terug gestuurd moeten worden. Labels en etiketten dienen onbeschadigd te blijven.
Producten van stof, zoals hooizakken, mandjes en theemutsen mogen niet gebruikt zijn, geen haren van huisdieren bevatten en niet gewassen zijn!
Om een retour aan te melden kun je contact met ons opnemen via info@hamstersweets.nl
Sommige artikelen zijn uitgezonderd van het herroepingsrecht. Daarom kunnen artikelen die speciaal voor je op maat gemaakt zijn niet terug gestuurd of geruild worden. 
Wil je de artikelen ruilen? Dan kunt je tijdens of na het terugsturen van de producten een nieuwe bestelling plaatsen voor de producten die je in plaats daarvan graag wilt ontvangen. 
Het retouradres is:
Hamster Sweets
Jan Ligeriusstraat 7
5866 AR Swolgen
Winkelwagen
Translate »